Support

Hoe kan ik retourneren?

U kunt uw product retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Hiervoor moeten de producten ongebruikt en in originele staat zijn. Om uw bestelling terug te sturen moet u dit formulier downloaden, invullen, uitprinten en in de verpakking stoppen. Als dit formulier niet inbegrepen is kunnen wij uw geld niet terugstorten. 

We kunnen geen producten omruilen. Als wij uw retour binnen hebben, storten we uw aankoopbedrag terug op de rekening waarmee u betaald heeft.

 

 

Welke maat kan ik het beste bestellen?

Onze producten kunnen wat kleiner vallen dan gewoonlijk. We hebben de maten beschreven in advies leeftijd, confectiematen en er is een matentabel waarin de afmetingen staan.

Dus als er 12-14 (152-164) staat, is 12-14 de maat dat kinderen met die leeftijd het meest kopen en 152-164 de standaard Nederlandse confectiematen.

 

 

Wanneer krijg ik mijn bestelling?

Wij proberen altijd alles zo snel mogelijk te verzenden. In ons verzendbeleid leest u dat we 7 dagen verwerktijd vragen en daarna 2 dagen verzendtijd, toch redden we dit niet altijd. Geen reden voor stress als uw pakketje er nog niet is, we zijn druk bezig om het snel op te sturen! Wij proberen altijd sneller te leveren dan dat we in ons beleid hebben staan, maar met de drukte die we ervaren kan dit dus niet altijd. 

 

 

Mijn adres werkt niet? (België)

Helaas kunnen wij tijdelijk niets naar het buitenland versturen. We zijn druk bezig om dit zo snel mogelijk weer aan te bieden. Tot die tijd moeten we helaas teleurstellen. Als u abonneert via de abonneerknop in de footer onderaan de pagina, sturen we u een update als u weer kunt bestellen. We zullen verder geen marketingactiviteiten sturen.

 

 

Wat zijn mijn verzendkosten?

 

Deze kosten komen erbij als je afrekent.

 

 

Wat als ik een defect product heb gekregen?

Neem dan contact met ons op via de email die te vinden is in ons terugbetalingsbeleid. Stuur een email met het probleem en stuur een foto van het probleem mee!

We zorgen dan samen voor een passende oplossing.

 

 

Kan ik mijn bestelling aanpassen?

Alle bestellingen zijn definitief. U kunt proberen om binnen 24 uur contact op te nemen via het contactformulier, vermeld hierbij uw ordernummer.